A giraffe® ÖKO termékek a Vegan Society által jóváhagyott termékek!


100% Vegán!

A Vegan Society a világ legrégebbi vegán társasága, amelyet még 1944-ben alapítottak. A veganizmust úgy határozzák meg, mint egy filozófiát és életmódot, amely arra törekszik, hogy – amennyire csak lehetséges és kivitelezhető – kizárja az állatokat sújtó élelmiszerek, ruházat vagy bármilyen más célú kizsákmányolásának és kegyetlenségének minden formáját.

Elősegítik az állatoktól mentes alternatívák kifejlesztését és felhasználását az emberek, állatok és a környezet védelmének érdekében. A giraffe® termékek rendelkeznek a Vegan Society igazolásával, így biztosra veheted, hogy kizárólag növényi nyersanyagokkal dolgozunk és kerüljük az állatkísérleteket.

A giraffe® ÖKO termékek rendelkeznek az EU ECOLABEL igazolásával!


Büszkék vagyunk arra, hogy a giraffe® termékek megkapták a méltán híres EU ECOLABEL címkét. Az európai parlamenti és tanácsi rendelet nagyon szigorú szabályokhoz és ellenőrzési környezethez köti az uniós ökocímke viselésére való jogot.
Ugyanis csak azok a termékek érdemesek rá, melyek teljes életciklusukat tekintve csak kismértékben károsítják a környezetet és felhasználásuk a környezeti behatásokat a minimális szinten tartja. Így garantáljuk mi is és az Európai Parlament is Nektek a giraffe® termékeink kiváló környezeti tulajdonságait és magas minőségét.

A giraffe® ÖKO Sensitive Öblítő rendelkezik a DAAB igazolással!

A Deutscher Allergie- und Asthmabund-ot, azaz a német allergia- és asztma szövetséget még 1897-ben alapították azzal a fontos küldetéssel, hogy segítse az allergiától, asztmától és az ezekhez kapcsolódó betegségektől szenvedők életét.
Elképesztően szigorú ajánlásokat és feltételeket fogalmaznak meg a felhasználható anyagok terén. Tehát amikor találkozol ezzel a logóval a giraffe® termékeken, akkor tudd, hogy mi maradéktalanul eleget teszünk ezen követelményeknek is.

giraffe®


100%-ban megújuló enrgiaforrások felhasználásával születnek

A teljes elektromos energiát megújuló forrásból nyerjük, míg a hőenergia biogáz formájában valósul meg. Számunkra a fenntarthatóság nem csak egy versenyképességi faktor, hanem giraffe® márkánk fő hozzáadott értéke is.

100%-ban újrahasznosított flakon felhasználásával születnek

A szelektív hulladékgyűjtés során a sárga kukákban és zsákokban összegyűjtött PET-palackokat az új nyersanyag kinyerése céljából újra feldolgozzák. Így óvják a nyersanyagforrásokat, és minimalizálják az energiafelhasználást.

100%-ban dermatológiailag teszteltek

 

Termékeink nem csak a környezetet, hanem bőrünket is védik. Ezt független dermatológiai tesztek igazolják.

Illat – és színezékanyagoktól mentes

Ezen anyagok elkerülésével minimálisra csökkentjük a felmerülő allergiás reakciók valószínűségét.
Termékeink fejlesztésekor kiemelt cél volt, hogy a lehető legmagasabb biztonságot garantáljuk az érzékeny bőr védelmének érdekében.

Vegye fel Velünk a kapcsolatot!

Szeretnék értesülni az aktuális hírekről!

Cím:

Prezentex Kft.
Tópart u. 7. fsz./1.
2840 Oroszlány
Magyarország

Tel:

+ 36 560 472

Nyitvatartás:

H – P 8:00 – 16:00

© Giraffecare.eu ~ 2019 – Web Platform Kft –  All Rights Reserved